Kék Spirulina por – Blue Spirulina por

4,500 Ft

4,500 Ft

13 készleten

Kék Spirulina por – Blue Spirulina por

4,500 Ft

Kék spirulina por – 40 g

A Blue Spirulina porunk az egyik legerősebb szuperétel ezen a bolygón. Kék-zöld algából készült, természetes kivonat formájában porrá alakítva, rengeteg antioxidánssal. Ez az egyik legjobb választás immunrendszerünk erősítésére. Fehérjékben, ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, szabályozza a hormonokat és kiegyensúlyozza a szervezet működését. Nem kell aggódni, sem az íze, sem az illata nem hasonlít a zöld algáéra, azonban elképesztően élénk kék színnel és lágy, édes ízzel ajándékoz meg minket! Könnyen elkészíthető, tökéletes kiegészítője az összes desszertnek, bowlnak és turmixnak. Hidd el, csak annyit tudsz majd mondani, hogy: „WOW”, amikor elkészül egy gyönyörű, antioxidánsokkal teli, kék finomság

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A kék spirulina por USDA Organic és EU Organic minősítést kapott . 100%-ban természetes, nem tartalmaz édesítőszert, ízesítőszert, GMO-mentes, nem tartalmaz allergéneket, adalékanyagokat, tartósítószereket .

 

Összetevők: spirulina kivonat, trehalóz, nátrium-citrát

13 készleten

Leírás

Recept tipp:

 

Blue Bounty

Hozzávalók:

1 csésze kókuszreszelék

3 evőkanál rizsszirup

2 evőkanál kókusztej

1 evőkanál kókuszolaj

1 teáskanál spirulina

 

1 evőkanál kókuszolaj

2,5 uncia étcsokoládé (70 gr)

 

Elkészítés:

Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, vagy használjunk szilikon tepsit. Egy tálban kanállal alaposan összekeverjük a cukrozatlan kókuszreszeléket, a kókusztejet, a rizsszirupot, az olvasztott kókuszolajat és a spirulinát. Az egész keveréket egyenletesen nyomkodjuk a kibélelt tepsibe, és mehet is a fagyasztóba körülbelül 1 órára.

Ezután olvasszuk fel az étcsokoládét a kókuszolajjal. Vágjuk fel a kókuszlapot és egy villa mártsunk bele minden darabot az olvasztott csokoládéba.

Ezután a csokoládéval bevont szeleteket tegyük vissza a fagyasztóba további 30 percre.

(A csokoládé bevonat lépését duplázhatjuk, hogy igazán szép vastag csokoládéréteget kapjunk).