Acerola (Barbados Cherry)

3,200 Ft

Acerola

Az acerola főként Brazíliában és Puerto Ricóban nő, és nagyon magas C-vitamin-tartalmáról ismert. 100 gramm acerola átlagosan 1700-2100 mg C-vitamint tartalmaz, és a naranccsal összehasonlítva, amely 100 grammban átlagosan 50 mg-ot tartalmaz, az acerola 34-42-szer többet. Cukor hozzáadása nélkül az íze enyhén savanykás a magas C-vitamin tartalma miatt. Tulajdonságainak köszönhetően segít fenntartani a szervezet védekezőképességét, megelőzni a lázat és a megfázást. Ezenkívül segít csökkenteni a vér koleszterinszintjét, és jó káliumforrás, amely segít szabályozni a vérnyomást. Az acerola a rosa canina mellett elengedhetetlen növény a dohányosok számára,
Brazíliában klasszikusnak számít az acerola és a narancslé keveréke.

 

Elfogyott

Leírás

Acerola (Barbados Cherry) – fagyasztott 400g (4x100g)

A felengedett terméket újrafagyasztani tilos.

Tartósítószert/színezéket/glutént/hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Összetevőkacerola püré és ételszínezék (kármin). Pasztőrözött eljárással készült.

Átlagos tápérték 100 g-ban: Energiaérték: 21kcal; Szénhidrát: 5g; amelyből cukor: 4g; Rost: 1g; Só: 0g; C-vitamin: 631 mg.

A tápértékek tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Forgalmazó: Rawolution Kft.

*Nem tartalmaz jelentős mennyiségű fehérjét, zsírokat, telített zsírt, transzzsírt és nátriumot.

Minőségét megőrzi -18 C-on, ill. lásd a csomagoláson.

Acerola (Barbados Cherry)

Brazília az Acerola gyümölcs legnagyobb termelője.

Származási hely: Brazília

További információk

Tömeg 0.4 kg
Méretek 30 × 30 × 30 cm