Küldetésünk, hogy népszerűsítsük a gyümölcsfogyasztást, és ezen keresztül az egészségtudatos életmódot. Lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki megkóstolja a legértékesebb, a teljes érettségi állapotában betakarított, pép formájában feldolgozott fagyasztott trópusi gyümölcsöket.

Follow me on instagram

info@rawolution.hu
Image thumbnail

Szállítás

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Szállítási feltételek:

– A rendeléseket a weboldalon keresztül szükséges leadni

– A kézbesítés futáron keresztül történik, a Rawolution Kft. által az ügyfél címére kijelölt címre

– Termékeinket 20 kg-ot meg nem haladó mennyiségben minden kedden szállítjuk. A hétfő 14 óráig beérkezett rendeléseket, illetve kifizetéseket minden kedden 9:00-18:00 között szállítjuk ki

– A pépeket speciális tartályokban szállítjuk, hogy garantáljuk a hidegláncnak való teljes megfelelést

– A megrendelőnek olyan címet szükséges megadnia, ahol a futár telefonos hívása után garantálja jelenlétét vagy képviselőjét a küldemény átvételekor, ügyelve arra, hogy ne okozzon késést vagy várakozási időt a futárnak

– Jelenleg csak Budapestre vállalunk kiszállítást.

– A Rawolution Kft. fenntartja a jogot, hogy ne teljesítse a szállítást olyan területre, ahol más korábbi szállítások nem jártak sikerrel vagy kivitelezhetetlen (nehezítettek) a szállítási körülmények

– Az áru elvesztésének vagy károsodásának kockázata a kiszállítás időpontjától a vásárlóra száll át

– Az árak az árlistában feltüntetettek, vagy esetleg az írásban egyeztetett árak

– Az online megjelenített árak tartalmazzák a csomagolási költségeket és az ÁFA-t, azonban a szállítási költségeket nem

– 15 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes

– A kereskedelmi számlát a csomagba helyezzük, vagy e-mailben elküldjük

– A hibákkal kapcsolatos reklamációkat vagy egyéb kérdéseket a termékek átvételét követően haladéktalanul közölni kell, és lehetőség szerint fényképpel kell dokumentálni; reklamáció vagy sérülés esetén kicseréljük a sérült árut vagy annak vételárát megtérítjük

– A Rawolution Kft. nem vállal semmilyen felelősséget a nem megfelelő használatból vagy az áru átvételének elmulasztásából eredő hibákért vagy problémákért

– Ügyfeleink által megadott személyes adatokat kizárólag a szerződéses jogviszony vagy a szállítás megfelelő lebonyolításához használjuk fel

Szállítás

Tudatos választás

Lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki megkóstolja és a napi élete részévé tegye a legértékesebb, a teljes érettségi állapotában betakarított, pép formájában feldolgozott fagyasztott trópusi gyümölcsöket.

A fagyasztott gyümölcspép a bolygó legérintetlenebb területeiről, mindenekelőtt az Amazonas esőerdőiből érkezik és ily módon bárki hozzájuthat kényelmesen, 4×100 grammos kiszerelésben. Kifejezett ajánljuk gyümölcslevek, turmixok vagy akár édességek, fagylaltok, levesek készítésére.

Pépünk nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert vagy színezéket, és megőrzi a friss trópusi gyümölcs kivételes ízét és tápértékét.

Az, hogy éppen nem vagy vakáción, nem jelenti azt, hogy le kell mondanod az egzotikus gyümölcsökről, mi inkább azt mondjuk, hogy a szervezetünknek jár az egész évben tartó nyaralás!

Szállítás

Nem tudjuk, mert soha nem tanították és nem mondták el nekünk…de rengeteg betegség és negatív lelki állapot (pl.: depresszió, szorongás) okozója lehet a rossz táplálkozás. A hihetetlen mennyiségű cukor, zsír, ízfokozók, adalékok és még számtalan olyan dolog, amelyre nem is gondolunk (például az állatoknak beadott antibiotikumok) befolyásolják az egészségünket és a lelki állapotunkat.

Egészségünk záloga

A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása nagyszerű módja annak, hogy javítsuk egészségünket és élvezzük azt, amit megeszünk. Bár lehet, hogy szükséges egy kis kreativitás, erőfeszítés és nyitottság az újdonságok kipróbálásához, azonban több gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó étrendre váltani mindenképpen megéri!

A fagyasztott gyümölcs előnyei

A fagyasztott gyümölcs smoothie-ként, azaz gyümölcsturmixként elfogyasztott formában garantálja, hogy az élelmiszer összes tápanyaga megmarad, nem veszít a táp- és energiaértékéből. Ami pedig a legjobb hír, hogy telítettség érzést biztosít, így segít a fogyásban is.

Trópusi hangulat

A fagyasztásnak köszönhetően olyan egzotikus gyümölcsöket is élvezhetünk, mint például az acai, a papaya vagy az acerola. Érdemes kihasználni ezt a csodát és egész évben tartó trópusi nyaralást varázsolni az otthonunkba.

Kényelem

Imádnivalóan kényelmes megoldás fagyasztott gyümölcsökből valami finomat varázsolni, ami a munka, a család és a rengeteg teendő mellett megkönnyíti az életünket. A variációk száma végtelen, természetes gyümölcslevek, turmixok, desszertek, fagylaltok. Próbáltad már egy kis fahéjjal meghintve?

Véd a rák és más betegségek ellen.

Sok zöldség és gyümölcs tartalmaz fitokemikáliákat, amelyek biológiailag aktív anyagok, és segíthetnek bizonyos betegségek elleni védekezésben. Ez azt jelenti, hogy csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség, a stroke, a szívbetegség, a magas vérnyomás és a rák kockázatát, ha hozzáadja ezeket étrendjéhez.

Egészséges snack a gyerekeknek

Az açai turmixban minden megtalálható ahhoz, hogy a legkisebbek kedvencévé váljon. Édes, egészséges, vicces neve van és lila lesz tőle a szánk😊 Az açaí pépéből készült smoothie-val anélkül, hogy észre vennék, extra tápanyagot és vitamint juttatunk be a szervezetükbe.

Szállítás

Fogyasztás

Egyszerűen vegyük ki a csomagokat a fagyasztóból, és helyezzük a pultra, hogy szobahőmérsékleten felengedjen. Ezután már mehet is a turmixgépbe. A felengedés után már nem javasolt visszafagyasztani, ugyanis a termék minősége romolhat.

Szállítás

Tárolás

Fontos, hogy a gyümölcsöket mélyhűtőben tároljuk egészen a fogyasztásig. Bontatlan termékeink a csomagoláson feltüntetett lejárati dátumig fogyaszthatóak. Felbontás után 7-10 napon belül el kell fogyasztani a gyümölcsöket.

Szállítás

Érzékenység

Amennyiben ételallergia vagy érzékenység lehetősége áll fent, úgy javasoljuk, hogy fogyasztás előtt egyeztess orvosoddal, hogy a gyümölcsök fogyasztása biztonságos legyen és valódi örömöt, élményt jelentsen!