Be Healthy, Be Happy!

Rólunk

Be healthy, Be happy - Rawolution!

Az életünkben elfogyasztható fogások száma véges, és minden fogás rendkívül fontos az egészségünk szempontjából.

Rólunk

Valódi változást szeretnénk elérni, lelkiismerettel és szenvedéllyel.

Küldetésünk, hogy népszerűsítsük az egészségtudatos életmódot, mindegy, hogy a számtalan indokok közül melyik motivál bennünket a minőségi váltásban. Lehetséges, hogy a saját egészségünk védelme, helyreállítása a cél, az is lehet, hogy a bolygónkat szeretnénk óvni vagy az együttérzésünket szeretnénk kifejezni minden érző élőlény iránt. Mi lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki megkóstolja és a napi élete részévé tegye a legértékesebb tápanyagokat, legyen szó akár gyümölcsökről, növényi italokról vagy táplálékkiegészítőkről.

Mi tudatában vagyunk annak, hogy minden, amit teszünk, bármilyen kicsi is változást okoz. Mi ezt az utat választottuk, hogy megváltoztassuk világunkat (és bárkiét, aki csatlakozni szeretne) valami olyan apróságon keresztül, mint például egy gyümölcs vagy egy növényi ital. Hatalmas szerepe lehet annak is az életünkben, hogy növényi italt választunk reggelenként az állati eredetű helyett.

Így született meg Rawolution, közvetlenül a szívünkből mindazok számára, akik változásra vágynak az életükben, a világukban. Azoknak, akik még álmodoznak, akik hiszik, hogy a legjobb még hátravan, akik tudják, hogy az élet egy csoda, és a lehető legteljesebb mértékben kell élni. Azoknak, akik képesek még lelkesedni, valamiért rajongani, akik tudják, hogy amit a szívünk súg, azt nem szabad nem meghallani.

Ez a bolygó tele van lehetőségekkel, és egy dolgunk van, hogy érezzük jól magunkat azokkal, akikkel osztozunk ezen a hihetetlen helyen.

Különleges növényi italaink

 Krémesen lágy növényi italaink tápanyagokban gazdag összetevőkkel járulnak hozzá az elképesztően ízgazdag, könnyed és habos élményhez! 
 
És miért olyan fantasztikusak? Mert mindegyikükre igaz, hogy:
  • gluténmentes
  • vegán
  • nem tartalmaz hozzáadott cukrot
  • 100%-ban növényi összetevőket tartalmaz
  • OMEGA-3 forrás

Energia

A Rawolution fagyasztott gyümölcspép egy természetes tápanyagforrás, az ősi természet nyers erejével.

 

Acai Super Fruit

Az Açaí több, mint egy lila bogyó. Valójában ez a legősibb szuperétel az Amazonasban. Mivel magokat tartalmaznak, mint a sárgabarack és az olajbogyó, gyakorlatilag nem bogyó, hanem csonthéjas gyümölcs. Ennek ellenére általában bogyónak nevezik őket.

 

Rólunk

 

Tápanyag

Az acai bogyók egészséges zsírokat és minimális mennyiségű cukrot, valamint számos nyomelemet és növényi vegyületet tartalmaznak, beleértve az antocianinokat is.

Antioxidáns bomba!

Az antioxidánsok azért fontosak, mert az egész szervezetben semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait. Ha a szabad gyököket nem semlegesítik az antioxidánsok, károsíthatják a sejteket, és számos betegséghez vezethetnek, beleértve a cukorbetegséget, a rákot és a szívbetegségeket. Az acai hihetetlenül gazdag antioxidánsokban, háromszor akkora mennyiséggel büszkélkedhet, mint az áfonyában.

 

Rawolution blog az egészséges életmódról

Írásaink