Küldetésünk, hogy népszerűsítsük a gyümölcsfogyasztást, és ezen keresztül az egészségtudatos életmódot. Lehetőséget kínálunk arra, hogy bárki megkóstolja a legértékesebb, a teljes érettségi állapotában betakarított, pép formájában feldolgozott fagyasztott trópusi gyümölcsöket.

Follow me on instagram

info@rawolution.hu
Image thumbnail

Rólunk

BE HEALTHY, BE HAPPY!

Az életünkben elfogyasztható fogások száma véges, és minden fogás rendkívül fontos az egészségünk szempontjából.

RólunkValódi változást szeretnénk elérni, lelkiismerettel és szenvedéllyel. Termékeink szíve az AÇAÍ, egy olyan gyümölcs, amely az Amazonas vidékein növekszik, és amely generációk óta szerepel a brazilok étrendjében, feltöltve őket energiával és egészséggel. Egy kincs, amelyet most elhoztunk, hogy élvezhessük a csodás előnyeit és tulajdonságait.

Az Açaí a szívünket is feltölti energiával, testünket pedig tápanyagokkal. A kettő nem határolható el egymástól.

Mi tudatában vagyunk annak, hogy minden, amit teszünk, bármilyen kicsi is változást okoz. Mi ezt az utat választottuk, hogy megváltoztassuk világunkat (és bárkiét, aki csatlakozni szeretne) valami olyan apróságon keresztül, mint például egy gyümölcs.

Amennyire kicsi, annyira nagyszerű ez a gyümölcs, az Açaí, hiszen tele van energiával, és amint megismertük, a világnak is szerettük volna megmutatni.

Így született meg Rawolution, közvetlenül a szívünkből (és a brazil Amazonaséból) mindazok számára, akik változásra vágynak az életükben, a világukban. Azoknak, akik még álmodoznak, akik hiszik, hogy a legjobb még hátravan, akik tudják, hogy az élet egy csoda, és a lehető legteljesebb mértékben kell élni. Azoknak, akik képesek még lelkesedni, valamiért rajongani, akik tudják, hogy amit a szívünk súg, azt nem szabad nem meghallani.

Ez a bolygó tele van lehetőségekkel, és egy dolgunk van, hogy érezzük jól magunkat azokkal, akikkel osztozunk ezen a hihetetlen helyen.

Az Acai titka!

Energia

A Rawolution fagyasztott gyümölcspép egy természetes tápanyagforrás, az ősi természet nyers erejével.

Acai Super Fruit

Az Açaí több, mint egy lila bogyó. Valójában ez a legősibb szuperétel az Amazonasban. Mivel magokat tartalmaznak, mint a sárgabarack és az olajbogyó, gyakorlatilag nem bogyó, hanem csonthéjas gyümölcs. Ennek ellenére általában bogyónak nevezik őket.

Antioxidáns bomba!

Az antioxidánsok azért fontosak, mert az egész szervezetben semlegesítik a szabad gyökök káros hatásait. Ha a szabad gyököket nem semlegesítik az antioxidánsok, károsíthatják a sejteket, és számos betegséghez vezethetnek, beleértve a cukorbetegséget, a rákot és a szívbetegségeket. Az acai hihetetlenül gazdag antioxidánsokban, háromszor akkora mennyiséggel büszkélkedhet, mint az áfonyában.

Tápanyag

Az acai bogyók egészséges zsírokat és minimális mennyiségű cukrot, valamint számos nyomelemet és növényi vegyületet tartalmaznak, beleértve az antocianinokat is.

Kifejezetten egzotikus ízvilág

Földes ízük van, amelyet gyakran a szeder és az étcsokoládé keresztezéseként írnak le. Ki mondta, hogy az egészséges nem lehet finom?

Legenda

Az ősi legenda szerint az egész Amazonas egyetlen Açaí magjából született. Iaçã hercegnő ajándéka (a neve visszafelé Açaí), legendás ereje állítólag megmentette népét az éhezéstől, miközben bőséget teremtett mindazoknak, akik ott éltek.

Rólunk